Категории

Промоции

Няма специални в момента

Информационен email

Daikin Alterma

Няма продукти в тази категория
Daikin Alterma

Daikin Alterma

Подкатегории

 • Бивалентна система

  Искате енергоспестяващ дом? Бивалентната система е идеална за вас, ако желаете да намалите текущите разходи и да подобрите енергийната ефективност на сегашната си система за отопление, без да сменяте котела. Сега е по-лесно да имате енергоспестяващ дом: чрез комбиниране на вашия съществуващ бойлер, работещ с изкопаемо гориво, с термопомпа с възобновяема енергия, за да намалите вашите сметки за енергия. Създайте енергийноспестяващ дом с Daikin Altherma Няма нужда да сменяте вашата система за отопление - добавете нова термопомпа към сегашния котел, за да създадете енергоспестяващ дом. Термопомпата на Daikin Altherma има по-висока ефективност и по този начин намалява потреблението на енергия от цялата система, което ви осигурява енергийноспестяващ дом с по-малко затруднения, отколкото подмяна на цялата система.

 • Daikin Altherma за високотемпературни приложения - сплит

  Запазете вашите тръби и радиатори Daikin Altherma retain your radiators and pipes Daikin Altherma за високотемпературни приложения - сплит осигурява температури на водата на изхода с температури до 80°C без допълнителен електрически нагревател. Затова тя е идеална за използване със стандартни радиатори, а тръбите за отопление също няма нужда да се сменят.

 • Daikin Altherma за нискотемпературни приложения - сплит

  Спестете място и енергия с Daikin Altherma за нискотемпературни приложения - сплит Новата сплит термопомпа за нискотемпературни приложения Daikin Altherma е иновативно решение, проектирано за осигуряване на възможно най-добра климатизация. Идеален за топлоизолация или нови жилища, нискотемпературния сплит Daikin Altherma може гъвкаво да се конфигурира с подово отопление, нискотемпературни радиатори и вентилаторни конвектори. Затова вие можете да изградите универсална и нискоенергийна система за отопление с интелигентно управление на стайната температура и интуитивен контрол.

 • Daikin Altherma за нискотемпературни приложения - моноблок

  Спестете място и енергия с Daikin Altherma за нискотемпературни приложения - моноблок Системата Daikin Altherma за нискотемпературни приложения - моноблок е ефективна и пестяща място възможност, тъй като се състои от едно външно тяло без необходимост от вътрешно тяло. Единственото, което ви е необходимо вътре е битов водосъдържател. Осигурява цялостно решение за отопление, охлаждане и битова гореща вода при отлична енергийна ефективност.