Категории

Промоции

Няма специални в момента

Информационен email

Стенни климатици

Има 27 продукта.
Стенни климатици

стенни климатици

Подкатегории

 • Инверторни Климатици FTXB - C

  Стенно тяло за нисък разход на енергия и приятен комфорт › Стойности на сезонна ефективност до A+ › Плосък, стилен преден панел, който се вписва лесно във всеки интериор и е по-лесен за почистване › Инфрачервеното дистанционно управление е лесно за използване и има функция с таймер, която ви позволява да програмирате тялото да се включва или изключва в желания от вас час. › Функцията за вертикално въртене на въздухоразпределителните жалузи нагоре-надолу осигурява ефективно разпределяне на въздушния поток и температурата в помещението › 24-часовият таймер може да се настрои да започне отопление или охлаждане по всяко време за период от 24 часа

 • Инверторни Климатици FTXF-A (Sensira)

  Дискретно стенно тяло с висока ефективност, използва най-новите технологии , за да осигури висока ефективност и отличен комфорт- Климатик FTXF-A – Серия SENSIRA. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

 • Инверторна Сплит система FTXS-K (Professional)

  Дизайн и технология Стилните и елегантни стенни климатици са модерният и икономичен начин пролетта да влезе във вашата дневна, кухня и спалня. През цялата година, през целия ден, през деня и през нощта. Така подобрявате средата където живеете и работите много по-ефективно отпреди. Техническите предимства на инверторните системи на фирмата Daikin позволяват регулиране на скоростта на въртене на компресора, а с това и на отдаваната охладителна и отоплителна мощност. Във всеки момент се гарантира оптимална реакция спрямо различните температурни условия. "Професионалната" серия е разработена специално за охлаждане и отопление при изключително ниски външни температури. •

 • Инверторни Климатици FTXJ-MS/RXJ-M(Emura)

  Забележителна комбинация от култов дизайн и инженерно съвършенство с елегантно изпълнение в сребристо и антрацитно черно Daikin Emura бе отличена с наградата за дизайн "Червена точка" за 2014 г. от международно жури заради своя отличен дизайн Проектиран за перфектен баланс между технологично лидерство и предимствата на аеродинамиката Стойности на сезонна ефективност до А+++ Онлайн контролер: управлявайте вътрешното тяло от всяко място с приложение чрез локална мрежа или интернет Практически безшумен: функционирането на уреда почти не се чува. Нивото на звуково налягане спада до 19 dBА !

 • Хиперинверторни Климатици DAIKIN FTXZ/N(Ururu Sarara)

  УНИКАЛНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ОВЛАЖНЯВАНЕ, ИЗСУШАВАНЕ, ВЕНТИЛАЦИЯ И ПРЕЧИСТВАНЕ НА ВЪЗДУХА Добрият температурен контрол не е достатъчен за приятен вътрешен климат. Прецизният контрол на влажността и вентилацията в стаята е от съществена важност. Благодарение на Ururu Sarara®, можете да овлажнявате, да премахвате влажността, да вентилирате и да пречиствате. Климатикът е оборудван с филтри, които пречистват прах, полени и дим. Пречистването на въздуха също може да се настройва според вашите конкретни потребности. Благодарение на вентилационната система, замърсения вътрешен въздух в пространството бива заменен със свеж отвън. КОНТРОЛ НА ВЕНТИЛАЦИЯ И ОВЛАЖНЯВАНЕ - ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ URURU ОВЛАЖНЯВАНЕ: ПРИЯТНО, ДОРИ ПО ВРЕМЕ НА ОТОПЛЕНИЕ Системата за овлажняване на Ururu абсорбира влагата от външния въздух и я прехвърля във вътрешното тяло, овлажнявайки стаята бързо и ефективно. Отличното съчетаване на овлажняващата и температурната функция гарантира равномерно отопление на цялото помещение. SARARA ИЗСУШАВАНЕ: ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА! Когато влажността е твърде висока, системата Sarara за премахване на влажността осигурява нейното намаляване без промяна на стайната температура. За вас това е отлично решение, защото при по-ниска влажност човек се чувства по-добре.

 • Инверторни Климатици FTXTP-K

  Климатиците от серия FTXTP-K са разработени за региони с по-сурови зимни условия. Произведени са по подобрена технология на рзмразяване, която води до по-ниски текущи разходи. Предназначени са за високо стенен монтаж. Подходящи са както за дома, така и за офис помещения. Дискретният, стилен панел лесно се съчетава с всеки интериор. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък Потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

 • Инверторни Климатици FTXP-K3

  Климатиците от серия FTXP-K3 са предназначени за високо стенен монтаж. Подходящи са както за дома, така и за офис помещения. Дискретният, стилен панел лесно се съчетава с всеки интериор. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък Потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

 • Инверторни Климатици FTXM-M (PERFERA R32)

  Климатиците от серия FTXM-M PERFERA R32 са технологично съвършени, с уникален дизайн и осигуряват перфектен климат в помещенията. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък Потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410. Атрактивното вътрешно тяло е предназначено за високо стенен монтаж. Те са проектирани по най-модерна технология и покриват най-високите изисквания на европейските технически стандарти, а енергийната им ефективонст достига до А+++.

 • Инверторни Климатици FTXC-A (Sensira)

  Дискретно стенно тяло с висока ефективност, използва най-новите технологии , за да осигури висока ефективност и отличен комфорт- Климатик FTXC-A – Серия SENSIRA. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.

 • Инверторни Климатици FTXA-AS,AT,AW (Stylish)

  Климатиците Daikin от серия Stylish са отлична комбинация от уникален дизайн с интелигентни технологии, която ще осигури перфектния климат във вашия дом. Компактния и стилен дизайн на вътрешното тяло е създаден по революционните идеи на японския дизайнер Наоки Сакаи. Предлага се в три цветови варианта на панела за всеки интериор – бял, сребърен или черно дърво, което го прави подходящ за всеки интериор. Stylish спечели наградата Good Design Award 2017 за своите иновативен дизайн и функционалност, която признава способността му да създаде нови стандарти за комфорт и енергийна ефективност. Те са проектирани по най-модерна технология и покриват най-високите изисквания на европейските технически стандарти, а енергийната им ефективност достига до А+++.


продукти на страница

продукти на страница