Категории

Промоции

Няма специални в момента

Информационен email

Услуги

Няма продукти в тази категория

Подкатегории

 • Монтаж на климатична техника

  Вент и Ко извършва монтаж на всички видове климатици за дома и офиса.Ние монтираме,както климатици закупени от нашите магазини, така и климатици закупени от други доставчици. В рамките на услугата по монтаж, всички клиенти на Вент и Ко получават безплатен оглед на помещението и консултация относно избора на точното място и начин, по който да бъде монтирана избраната от вас климатична инсталация.

 • Заявка за сервиз и профилактика на климатици

  Няколко случая изискващи нашата експертна намеса: Редовно изключване на предпазителите / бушоните /. Загряване на захранващия кабел или щепсел. Нарушена изолация на захранващия кабела. Бутонът на дистанционното за включване не сработва / при условие че скоро са сменени батериите на дистанционното на климатика/. В даден работен режим се чува нехарактерен шум от системата. Светлинните индикатори на мигат нетипично или на дистанционното управление се изписва цифра или буква, различна от зададения режим и градус на климатика. След подаване на онлайн заявката за сервиз в сайта, наш сервизен консултант ще се свърже с вас за потвърждение и доуточнения на вашата поръчка . След приемане на заявката, до три работни дни сервизния екип посещава посочения адрес, за да отстрани повредата на климатичната система. Извършваме и услугата Диагностика на климатичната система – 30 лв. без ДДС. Ако климатичната система е гаранционна , клиентът е длъжен да представи валидна гаранционна карта при посещението на екипа. Преди да дадете заявка за сервиз проверете: включен ли е климатика в захранването ? включен ли е таймерът ? има ли паднал или изгорял бушон в електрическото ви табло ? подменени ли са скоро батериите на дистанционното управление ? зададена ли е подходяща стайна температура и работен режим ? почистени ли са въздушните филтри на машинатаc ?

 • Поддръжка на вентилационни системи

  В рамките на тази услуга Вент и Ко предлага и текущо обслужване и техническа поддръжка на вече изградени вентилационни системи, включително и почистване и профилактика.Обикновено такива системи проектираме и изграждаме за промишлено ползване или в сгради с централно климатизиране. В зависимост от нуждите и предпочитанията на клиента можем да изградим вентилационна система и за по-малки обекти или просто да реализираме такава, по вече готов проект.

 • Ремонт на климатична и хладилна техника

  Вент и Ко разполага със собствен сервизен център за гаранционна поддръжка и след-гаранционно обслужване на всички видове климатична и хладилна техника. Екипът ни включва квалифицирани специалисти с дългогодишен опит в поддръжката както на различни марки климатици, така и на хладилна техника за битово използване. По желание на клиента можем да организираме за вас и транспортна услуга до и от нашия сервиз. С нашия сервизен център можете да се свържете на електронна поща [email protected] или на телефон 0887 59 15 77.

 • Ремонт на Хладилници по домовете

  Сервиза извършва ремонт на домашни компресорни хладилници на територията на град София. При ремонта на хладилници изполваме най-модерна апаратура за ремонт и диагностика на хладилници. Вложените части са с гарантирано качесво и произход. За всеки извършен ремонт на хладилник сервиза поема гаранция за извършената услуга и вложените части. Ремонта на хладилници е сложен процес изискващ много инструменти, затова при заявка за ремонт на места с трудно спиране и паркиране молим да ни бъде подсигурено парко място.Според принципа на работа хладилниците биват няколко вида: -еднокамерни-хладилник с вградена вътрешна камера към тях спадат и амонячните хладилници -двукамерни-те са с отделна камера за замразяване на продукти и отделна камера за съхранение на продукти -хладилници No Frost-при тях е характерно че не натрупват скреж и охлаждането става посредством обдухване с вентилатор. -фризери-само за съхранение на дълбоко замразени продукти. Кога трябва да потърсите сервиз за ремонт на хладилници-ако забележите че компресора не работи с обичайния шум или изобщо не включва,температурата в хладилника е по-висока от обичайната,терморегулатора не регулира температурата,компресора не спира да работи. Най-често повредите в хладилниците биват два вида механични или електрически.Механичните повреди в хладилниците биват-блокирал компресор,нарушена херметичност на хладилна инсталация,пробит изпарител,корозирало подохлаждане и други. Електрическите повреди биват-повреда в електрическата инсталация,дефектирал термостат,дефектирало пусково реле компресор,изгоряла лампа,дефектирал сензор,дефектирал вентилатор,таймер,електронна платка и други. Най-често срещаната повреда в хладилниците е повишаване на температурата.Причините за повишаване на температурата са: -нарушена херметична система-липса на хладилен агент -запушен отводнителен канал-довежда до замръзване на изпарителя и нарушава циркулацията на -въздух(за хладилници тип No Frost) -промяна на правилната работата на термостата -намален дебит на компресор(следствие продължителна работа в годините) Ремонта на съвременните хладилници е сложен, даже и за хора с технически умения. За ремонта се изискват задълбочени знания за принципа на работа на хладилника,дългогодишен практически опит и специализирани инструменти. Посещение на място - 10лв./не е включено в ремонта/ · Диагностика - 10лв./при отказ или невъзможен ремонт/отпада при ремонт · Смяна компресор - 80лв./труд+фреон/без компресор/-1г. гаранция · Монтаж изпарител хладилник с 2-компресора- 130лв. · Монтаж изпарител хладилник с 2-но охлаждане- · Монтаж изпарител двукамерен хладилник -. · Монтаж допълнителен кондензатор -120лв./труд+фреон/ · Смяна термостат - 45лв./труд+термостат(ATEA)/ гаранция 6м. · Зареждане с отстранаване на пропуск- 80лв./труд+фреон/ · Тест за херметчност-25лв.

 • Ремонт и зареждане на автоклиматици

  !!!! ПРОМО ЦЕНИ ЗА ПЪЛНЕНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ 1. Диагностика - 15лв 2. Диагностика + Дозареждане на автоклиматична система - 40 лв. 3. Диагностика + Цялостно зареждане - 59 лв. 4. Предлагаме и опция - Посещение на адрес,което се доплаща допълнително (между 15-20 лв) в засвисимост от местоположението на автомобила). Нашият сервизен център предлага обслужване на леки,лекотоварни и тежкотоварни автомобили,както и за автобуси,селскостопанска техника и багери.Притежаваме необходимите сертификати и документи за преминали обучения. В случай, че за климатика на автомобила ви е необходимa част или консуматив със по-различни спецификации, ние организираме доставянето до нашия сервиз директно от реномирани и сертифицирани производители. Всичко, което се изисква от клиента, е да ни предостави името на консуматива (часта) или техническата спецификация на климатика, за да направим сами проверка. Освен това, нашите техници могат да се погрижат и за профилактиката на вашия авто-климатик, за неговото почистване и привеждането му в оптимална за използване форма.НАЙ-НОВИЯТ метод за отстраняване на неприятни миризми и бактерии. Метода е изцяло машинен и премахва изцяло лошата миризма. Особено е подходящ за хора които возят малки деца,тъй като унищожава 99.9% от всички бактерии в купето !!! Обработката на купето трае между 11-17 минути. Времето се определя изцяло от машината. Препоръчва се след като бъде обработено купето да се смени поленовият филтър/климатичният филтър/. Това ще ви гарантира приятно,прохладно и най-вече лято без лоши миризми в купето и опасност от бактерии.ПРОМО ЦЕНА от 19.90 Въпроси и запитвания можете да отправяте директно към нашия сервиз на електронна поща [email protected] или на телефон 0887 59 15 77.

 • Сервиз на Хладилни бусове

  Предлагаме сервизиране и ремонт на абсолютно всички видове хладилни системи и инсталации: CARRIER, TERMO KING, ZANOTTI, FRIGOBLOCK, KERSTNER, MITSUBISHI, ALEX ORIGINAL, FRIGILINE, HUBBARD, AERFRIGOR, HWA SUNG и много други.

 • Ремонт и Изработка на Маркучи

  Ремонт и изработка на маркучи за високо и ниско налягане за направа на нови тръби и всички видове маркучи за климатика на коли,камиони,бусове,автобуси,багери и агро техника.

 • Направете ни оферта сега !!!!

  Защо трябва някой друг да решава вместо Вас къде да похарчите парите си, като Ви залива с ненужни и досадни промоции? Затова решихме да Ви предложим нов и уникален начин да спестите пари, които да наместите където и както сметнете за добре! За целта е необходимо да ни изпратите: Име, телефон за обратна връзка, имейл адрес. Марка и модел на системата или климатика,който сте си харесали и сумата, която сте склонни да заплатите за нея! Ако предложението Ви предизвика нашия интерес, ще се свържем с Вас да уточним всички подробности! Не пропускайте този уникален шанс, който само ние можем да Ви предложим!