Категории

Промоции

Няма специални в момента

Информационен email

Подови климатици

Има 6 продукта.
Подови климатици

подови климатици

Подкатегории

  • Инвертор FVXS -F(Professional)

    Дискретни, тихи и ефективни С модерен дизайн, незабележими и тихи, могат да се монтират и да се обслужват изключително лесно и се предлагат в множество монтажни размери. Това е идеалното решение за дома. Въздушният поток може да се превключва автоматично между горния и долния изход и така се получава оптимално разпределение на въздуха в режим на охлаждане и отопление.

  • Инвертор FVXG-K(Nexura)

    Nexura прави вашия свят комфортен. Прохладата на летен бриз или уютът на допълнителен източник на топлина дават целогодишно усещане за блаженство в жизненото ви пространство. Неговият ненатрапващ се, но стилен дизайн с преден панел, който излъчва допълнителна топлина, неговото ниско ниво на шум и намаленият въздушен поток превръщат стаята в кътче от рая.

  • Инвертор FVXM-F

    Климатиците от серия FVXM-F осигуряват оптимално разпределение на топлината чрез проектираното за подово-стенен монтаж вътрешно тяло. Достатъчно компактни, за да се поберат и под прозорец. Изключително тихи, което ги прави идеални за детски стаи и спални. Работят с хладилен агент R-32, който има няколко предимства, както за околната среда, така и за потребителите. Тъй като се отличава с висока енергийна ефективност и по-нисък потенциал за глобално затопляне, в сравнение с версиите, използващи R-410.