Категории

Промоции

Няма специални в момента

Информационен email

За Нас

Основната цел на нашата компания Вент и Ко Инженеринг е да осигури отлично обслужване на фирми, както и физически лица, независимо дали това е нова инсталация или поддръжка на съществуващата. Ние сме оторизиран дилър на продуктите DAIKIN.

Екипът

Нашият екип се състои от квалифицирани изпълнители с дългогодишен практически опит в индустрията.Ние също имаме отличен и способен екип от работници. Ние сме горди да бъдем квалифицирани техници, което гарантира успех в нашата работа.

Към пазара

Благодарение на повишаващите се температури,на които сме свидетели и по-достъпни цени на климатици, отколкото преди няколко години има положителен ръст на пазара.Ценообразуване на нашите продукти, както и качеството на услугите играе важна роля в бизнеса и са доказателство за успех. Ние имаме много положително отношение към конкуренцията на пазара и вярваме, че това е най-добрият начин да пазим себе си и да бъдем мотивирани винаги да даваме най-доброто! "Вент&Ко Инженеринг" ООД е фирма в областта на проектирането, доставката и изграждането на климатични и вентилационни инсталации. Работи с продукти на японската фирма DAIKIN, която е лидер в производството на климатична техника на световния пазар.                                                                                                                                                                                                                                                                               "Вент&Ко Инженеринг" ООД                                                                                                                                                                                                                                                        СОФИЯ Бул.Лазар Михайлов 116 / Моб. +359 886 43 44 95 / 0887 51 29 87